top of page

Bedrijfskleding bedrukken

Krachtige transfers voor werkkleding!

Bij IBS Graphics produceren we textieltransfers om alle soorten werk- en bedrijfskleding te bedrukken.

 

Kleding is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsidentiteit. Representatieve kleding met het bedrijfslogo zorgt voor eenheid voor uw team  Het is DE manier om de zichtbaarheid van uw onderneming te vergroten.

 

Denk bijvoorbeeld aan identieke polo’s op de werkvloer, overhemden voor in de showroom, sloven voor de horeca, shirts voor een personeelsuitje of zelfs jassen voor de bouw.

Bedrijfskleding bedrukken

Ook voor promotionele doeleinden wordt bedrijfskleding ingezet.

Opvallen in de menigte is een mooie reclame voor uw bedrijf. Ook voor beurzen, concerten of zakelijk evenementen kunnen wij transfers voor uw textiel leveren. Wij adviseren en denken graag met u mee over een creatieve oplossing voor uw bedrijf, passend bij het imago dat u wilt uitstralen.

Wij bieden u diverse mogelijke bedrukkingen aan in Full-colour, PMS, knallende neons of glanzende metallics. Al onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit en beschikken over karakteristieke eigenschappen om uw bedrijfskleding te bedrukken. De transfers zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde lijmlaag, die de goede hechting van de transfers garandeert, ook na vele intensieve wasbeurten.

Onze transfers worden apart, d.m.v. zeefdrukken op een transparante drager geproduceerd en kunnen vervolgens met een hittepers op textiel worden gedrukt. Dit kan met uw eigen pers wat extra voordelen biedt voor u als klant! Heeft u (nog) geen eigen pers, dan helpen we u graag op weg!

Door goede samenwerking met verschillende textielleveranciers hebben wij veel kennis in huis om u te adviseren. Onze designers zitten voor u klaar en onze productie gaat aan de slag als u helemaal tevreden bent met het geboden plaatje. Door deze combinatie bieden wij optimale betrouwbaarheid in service en kwaliteit tegen een vriendelijke prijs!

Robuuste transfer met sterke eigenschappen

Bedrijfskleding heeft het vaak zwaar te verduren.

De kledij wordt dagelijks gedragen en dus ook vaak gewassen. Het bedrukken van werkkleding vraagt dus om een robuuste transfer met sterke eigenschappen. Voor kleding wasbaar tot 60 graden, zoals t-shirts, polo's, sweaters, overhemden, jassen e.t.c. hebben we onze krachtige EcoTrans transfer in het assortiment, gemaakt van inkten op waterbasis. Ondanks zijn krachtige eigenschappen ook subtiel in te zetten doordat deze transfer heel fijn te drukken is. Denk hierbij aan een subtiel logo in de kraag, op stropdas, pochet of mondkapjes.

Industriële transfers

Soms moet werkkleding echt tegen een stootje kunnen.

Denk aan kleding in de horeca of de medische dienstverlening, die in de kookwas gaan bijvoorbeeld. Of aan uniformen met een representatief karakter of veiligheidskleding in de bouw of agrarische sector. Hiervoor hebben we een industriële transfer ontwikkeld met de toepasselijke naam: Industry, De opdruk, ook gemaakt met inkt op waterbasis, is de sterkste transfer in zijn soort! Voorzien van een speciaal ontwikkelde lijmlaag, kan deze print gemakkelijk meerdere wasbeurten aan van max. 90°C. Het is met recht onze krachtpatser en wordt voornamelijk ingezet op hittebestendige weefsels zonder coating, zoals overalls, werkjassen, tuinbroeken, keukensloven.

Softshell bedrukken

Voor personeel dat veel buiten werkt is een windstopper of bodywarmer vaak onderdeel van de bedrijfskleding. Deze textiel vraagt om een bedrukking met een specifieke transfer. Bij het bedrukken van softshell materiaal komt het vaak voor dat kleurpigmenten van de textiel doordringen in de print, zelfs met een anti-bleed backer. Met onze Silicone transfer bieden wij de ideale oplossing, waarbij dit probleem niet voorkomt!

Reflecterende transfers

Werkkleding die gebruikt wordt bij schemer of in het donker, kunnen wij voorzien van zeefdruk Reflectie transfers., om de zichtbaarheid van de drager te vergroten. Deze transfers zijn te bestellen in alle kleuren en hebben een reflectie helderheid van 100 cdm.lux. Indien het gaat om veiligheidskleding die moet voldoen aan de EN 471 norm hebben wij ook Plotter Transfers in zilver Reflectie beschikbaar met een reflectie helderheid van 500 cdm.lux.

Zelf geen textiel op voorraad en toch werkkleding bedrukken?

Zit u niet in de textielbranche en wilt u ook graag bedrijfskleding laten bedrukken? Ook dan kunt u contact opnemen!

Graag stellen wij u voor aan één van onze leveranciers van bedrijfskleding, sportkleding en/of promotionele textiel. Vaak hebben zij een mooie website, uitgebreide catalogus of zelfs ruime showroom waar zij u alle mogelijkheden kunnen laten zien.

IBS SAMPLE BOX aanvragen

 

Komt u er niet helemaal uit? Vraag onze sample-box aan!

bottom of page