top of page

Sportkleding bedrukken

Sterke transfers voor de sportsector!

Bij IBS maken we textieltransfers om alle soorten sportkleding te bedrukken.

Sportkleding met een gepersonaliseerde bedrukking geeft elke sportclub of vereniging extra uitstraling. Net zoals de sporters zelf, moet hun 'sportswear' én zeker ook de bedrukking klaar zijn om topprestaties te leveren.

Wij helpen professionele sportverenigingen, amateurverenigingen of scholen, graag door het leveren van de juiste transfers. Of dit nu teamsporten zoals voetbal, hockey, volleybal, handbal, e.t.c. betreft of individuele sporten zoals hardlopen of dans. U kunt bij ons terecht voor uw rugnummers, teamnaam, clublogo, naamblokken en uiteraard voor de vermelding van de belangrijke sponsoren.

Sportkleding bedrukken

Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Al onze transfers zijn van eerste klas kwaliteit en voorzien van gekwalificeerde eigenschappen om uw sportieve inzet te tonen. De transfers zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde lijmlaag, die de goede hechting van de transfers garandeert, ook na vele intensieve wasbeurten.

Onze transfers worden afzonderlijk, d.m.v. zeefdrukken, op een transparante drager gedrukt en kunnen vervolgens met een hittemachine onder druk op textiel worden gezet. Dit kan met uw eigen apparatuur en biedt daarmee vele voordelen voor u als klant! Heeft u (nog) geen eigen hittepers, dan helpen we u graag op weg!

Onze deskundigheid is tot stand gekomen door grondige samenwerking met verschillende textielproducenten in Europa. De combinatie van onze eigen designstudio en onze productielijn leidt dat tot optimale betrouwbaarheid in service en kwaliteit tegen een vriendelijke prijs!

Bedrukkingen voor gesublimeerde polyester

Sportkledij voor teamsporten wordt vaak gemaakt van gesublimeerde polyesterstoffen. Deze stoffen hebben na bedrukken veelal de neiging tot doorbloeden. De kleurpigmenten van de gesublimeerde textiel dringt door in het logo, met verkleuringen als gevolg. Dit probleem kan gemakkelijk vermeden worden door te werken met textieltransfers die voorzien zijn van een extra beschermlaag. IBS heeft hiervoor een anti-bleed backer beschikbaar.

Specifieke transfer voor softshell

Voor 'work-outs' of trainingen in de buitenlucht is een  jas of bodywarmer geen overbodige luxe. Deze kledingstukken vragen om een bedrukking met een specifieke transfer. Bij het bedrukken van windstoppers of softshell materiaal komt het ook voor dat kleurpigmenten van de textiel doordringen in het logo, zelfs met een anti-bleed backer. Met onze Silicone transfer bieden wij de ideale oplossing om ook dit te voorkomen.

Reflecterende transfers

Sportkleding die gebruikt wordt in schemer of het donker, kunnen wij voorzien van zeefdruk Reflectie transfers. Deze transfers hebben een reflectie helderheid van 100cdm.lux en zijn te bestellen in alle kleuren!

Voor veiligheidsvestjes voor op of langs de weg hebben wij Plotter Transfers beschikbaar in zilverreflectie met een reflectie helderheid van 500 cdm.lux  die voldoen aan de EN 471 norm. 

Promotie shirts of sponsor kleding bedrukken

Professionele clubs, maar zeker ook amateur verenigingen zijn vaak afhankelijk van sponsoren. Ook grote hardloop evenementen zoals de marathon of triatlon, kunnen vaak niet bestaan zonder een bijdrage van sponsoren. De sponsor zelf heeft hier voordeel bij door een stukje goodwill en reclame. Een win-win situatie waarbij iedereen zijn kwaliteiten kan laten zien en daar helpen wij graag aan mee! Onze EcoTrans  is onze meest geadviseerde en bestelde transfer. De ideale oplossing met een scherpe prijs voor een soepele en krachtige in kwaliteit en wasbaar tot 60 graden.

Zelf geen sportkleding op voorraad?

Zit u niet in de textielbranche en wilt u ook graag uw sportkleding laten bedrukken? Ook dan kunt u contact opnemen!

Graag stellen wij u voor aan één van onze leveranciers van bedrijfskleding, sportkleding en/of promotionele textiel. Vaak hebben zij een mooie website, uitgebreide catalogus of zelfs ruime showroom waar zij u alle mogelijkheden kunnen laten zien.

IBS SAMPLE BOX aanvragen

 

Komt u er niet helemaal uit? Vraag onze sample-box aan!

bottom of page