top of page

Promotionele textiel bedrukken

Kwalitatieve transfers als reclame!

Bij IBS maken we textieltransfers aan om alle soorten promotionele textiel te bedrukken.

Een gepersonaliseerde slogan of logo op uw textiel, is een goede manier om uw bedrijf, vereniging of evenement extra op te laten vallen en uw identiteit te onderstrepen. Het geeft ook extra meerwaarde als promotie artikel voor beurzen, festivals en andere evenementen.

 

Denk daarbij aan bedrukking van t-shirts of sweaters, maar ook aan petten, tassen, keycords en fluohesjes voor alle denkbare gelegenheden.

Promotionele textiel bedrukken

Qua kleur kunt u het ook zo gek niet bedenken!

Meerdere kleuren of full-colour, goud, zilver of knallende fluor. Al onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit en beschikken over specifieke eigenschappen om de promotionele textiel goed op te laten vallen. De transfers zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde lijmlaag, die de goede hechting van de transfers garandeert, ook na vele intensieve wasbeurten.

Onze transfers worden individueel, d.m.v. zeefdrukken op een transparante drager geproduceerd en kunnen vervolgens met een hittepers op textiel worden gedrukt. Dit kan met uw eigen pers en biedt daarmee vele extra voordelen voor u als klant! Heeft u (nog) geen eigen pers, dan helpen we u graag op weg!

Door samenwerking met prominente textielleveranciers kunnen wij u goed adviseren binnen het gehele traject van aanvraag tot uiteindelijk product. Met onze eigen designstudio en productie-faciliteiten leidt dat tot optimale betrouwbaarheid in service en kwaliteit tegen een vriendelijke prijs!

​​

Sponsor of promotionele doeleinden

Voor al uw sponsor of promotionele doeleinde hebben wij de perfecte transfer. Denk bijvoorbeeld aan t-shirts of petten als aandenken, katoenen of linnen 'goodie-bags', fluo hesjes of sponsoractiviteiten voor evenementen. 

Maar ook bij minder voor de hand liggende items zoals paraplu’s, regenjasjes, handschoenen of rugzakken, kunnen wij u adviseren en assisteren met het bedrukken van uw promowear. Onze EcoTrans transfer is daarbij onze meest geadviseerde en bestelde transfer en aantrekkelijk in prijs/kwaliteit verhouding.

De bedrukking is superdun en glimt niet. Dus geen dikke sticker op uw textiel. De zachte, matte uitstraling doet geen afbreuk aan de intensiteit en helderheid van de gekozen kleuren. De inkt wordt namelijk professioneel gemengd op PMS-codering door onze kleurexpert met meer dan 25 jaar ervaring. Heeft u print meer dan 5 kleuren? Dan is wellicht full-colour een voordeligere optie.

Wij helpen u graag met advies of het vormen van uw ideeën in een passende oplossing.

Specifiek voor softshell

Voor buitenevenementen is een softshell jas of bodywarmer vaak onderdeel van de promotionele outfit. Deze kledingstukken vragen om bedrukking met een specifieke transfer. Bij het bedrukken van softshell materiaal komt het vaak voor dat kleurpigmenten van de textiel doordringen in het drukwerk, zelfs met een anti-bleed backer.. Met onze Silicone transfer bieden wij de perfecte oplossing voor dit probleem. 

Reflecterende transfers

Fluo- of veiligheidshesjes die gebruikt worden in het donker of in het verkeer kunnen wij voorzien van Plotter Transfers in zilverreflectie, die voldoet aan de EN 471 norm. Voor sportkleding en 'fashion items' hebben wij ook Reflectie transfers in kleur beschikbaar.

Zelf geen promotionele textiel op voorraad?

Zit u niet in de textielbranche en wilt u ook graag promotionele textiel bedrukken? Ook dan kunt u contact opnemen!

Graag stellen wij u voor aan één van onze leveranciers van bedrijfskleding, sportkleding en/of promotionele textiel. Vaak hebben zij een mooie website, uitgebreide catalogus of zelfs ruime showroom waar zij u alle mogelijkheden kunnen laten zien.

IBS SAMPLE BOX aanvragen

 

Komt u er niet helemaal uit? Vraag onze sample-box aan!

bottom of page