top of page

T-Shirt, sweater of polo bedrukken

Sterke, soepele bedrukkingen voor uw textiel!

Met de transfers van IBS kun je snel en vakkundig je eigen T-shirt, sweater of polo bedrukken!

LET OP:

Onze EcoTrans transfers zijn vanaf 10 stuks te bestellen!

Maak uw kleding uniek met een originele tekst of afbeelding. U kunt het zo gek niet bedenken! Kleding is onderdeel van ieders identiteit, Een zelf ontworpen print op uw kledingstuk is een waardevolle aanvulling van uw assortiment. Een originele 'eyecatcher' binnen uw collectie, leuk om cadeau te geven aan uw klanten, opvallend voor promotionele acties of om herkenbaarheid te vergoten.

T-Shirts bedrukken met textieltransfers

Wij bieden u diverse textieltransfers aan. Al onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit en beschikken over de juiste eigenschappen om de door u gekozen T-shirts, sweaters of polo's te bedrukken. De transfers zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde lijmlaag, die de goede hechting van de transfers garandeert, ook na vele intensieve wasbeurten.

Onze transfers worden apart, d.m.v. zeefdrukken op een transparante drager geproduceerd en kunnen vervolgens met een hittepers op textiel worden gedrukt. Dit kan met uw eigen pers en biedt  daarmee extra  voordelen voor u als klant!

Heeft u (nog) geen eigen pers, dan helpen we u graag op weg!

Bij IBS helpen we je graag verder. Vanaf het eerste contact tot de levering van uw order, heeft uw opdracht onze volledige aandacht. Wij controleren uw bestanden, voorzien u van een drukvoorbeeld en indien gewenst helpt onze design studio bij het ontwerp. We kunnen u adviseren bij uw transferkeuze, houden rekening met uw doelgroep en begeleiden u waar nodig bij het bedrukken van het textiel.

Onze toegewijde medewerkers hebben in de afgelopen jaren, ruime ervaring opgebouwd in de textielbranche.

Zij bieden u ten alle tijden de optimale ondersteuning voor uw opdracht en zijn bereid u te adviseren op basis van jarenlange expertise. Of het nu gaat om technische aspecten, drukvoorschriften of vormgeving, IBS denkt graag met u mee in het vinden van creatieve oplossingen voor uw textiel.

Immers: Uw bedrukte textiel is ons visitekaartje!

Onze alleskunner

Onze EcoTrans transfer is met recht onze alleskunner en meest gebruikte transfer!

De bedrukking is superdun en glimt niet. Dus geen dikke sticker op uw textiel. De zachte, matte uitstraling doet geen afbreuk aan de intensiteit en helderheid van de gekozen kleuren. De inkt wordt namelijk professioneel gemengd op PMS-codering door onze kleurexpert met meer dan 25 jaar ervaring. Heeft u print meer dan 5 kleuren? Dan is wellicht full-colour een voordeligere optie! Wij helpen u graag met advies of het vormen van uw ideeën in een passende oplossing.

Onze specialist

Uw garderobe compleet met een jas of bodywarmer van softshell materiaal? Dat kan met onze Silicone transfer! Softshell staat binnen de textielbranche bekend om het extreem doorbloeden van kleurpigmenten op de print. Hiervoor hebben we normaal een anti-bleed backer, welke perfect is gebleken tegen het doorbloeden bij sublimatie textiel. Echter is deze niet bestand tegen het doorbloeden op alle softshell producten, maar onze Silicone transfer is dat wel!

Onze teambuilder

Professionele sportverenigingen, amateurverenigingen of scholen helpen wij graag met individuele rugnummers voor hun teams. Niet alleen voor rugnummers, maar ook voor teamnaam, clublogo, naamblokken en vermelding van sponsoren bent u aan het juiste adres!

Onze service optie

Ook kunnen wij uw teamkleding personaliseren door het toevoegen van namen of initialen. Voor B2B en groothandel bieden wij daarom onze Plotter Transfers als service oplossing! Hiervoor hebben we diverse materialen en kleuren op voorraad beschikbaar.

Onze specials

Wilt u met uw unieke ontwerp nog meer opvallen en u onderscheiden van de rest? Ook dat kan!​ Naast onze standaard oplossingen, kunnen wij uw textiel bedrukken met speciale effecten die wij toevoegen aan onze inkten. Denk hierbij aan knallende fluor kleuren, schitterend goud of zilver, glimmende metallics, reflectie of glow-in-the-dark.

Zelf geen textiel beschikbaar?

Zit u niet in de textielbranche en wilt u ook unieke T-shirts, sweaters of polo's bedrukken? Ook dan kunt u contact opnemen! Graag stellen wij u voor aan één van onze leveranciers van bedrijfskleding, sportkleding en/of promotionele textiel. Vaak hebben zij een mooie website, uitgebreide catalogus of zelfs ruime showroom waar zij u alle mogelijkheden kunnen laten zien.

IBS SAMPLE BOX aanvragen

 

Komt u er niet helemaal uit? Vraag onze sample-box aan!

bottom of page