top of page

Onze design studio

Studio werkzaamheden

Bij IBS helpen we u graag verder. Vanaf het eerste contact tot de levering van uw order, heeft uw opdracht onze volledige aandacht. Wij controleren uw bestanden, voorzien u van een drukvoorbeeld en indien gewenst helpen we u bij het aanpassen van uw ontwerp.

 

We kunnen u adviseren bij uw transferkeuze, houden rekening met uw doelgroep en begeleiden u waar nodig bij het bedrukken van het textiel.

MAAR wij hebben meer in huis!

Uw idee, onze inspiratie!

Uw wens is onze inspiratie!
 

Stel u heeft een pakkend idee of een specifieke wens, maar komt er niet uit om dit visueel te maken, geen nood!

Onze design medewerkers hebben ruime ervaring in de modebranche en grafische industrie. Wij hebben vaak aan een half woord genoeg om uw concept om te zetten in een passend product. Uw wens is onze inspiratie.

 

Ook bieden wij de mogelijkheid om speciaal op maat voor uw bedrijf, evenement of vereniging te ontwerpen. Daarnaast zijn wij ook bekend met UEFA reglementen waaraan officiële wedstrijdnummers en naamblokken moeten voldoen. Hier hebben wij inmiddels al jaren ervaring mee door onze klantenkring in betaald voetbal

 

Met onze studio bieden wij u ten alle tijden de optimale ondersteuning voor uw opdracht en zijn altijd bereid onze expertise met u te delen. Of het nu gaat om technische aspecten, aanleverspecificaties, drukvoorschriften of vormgeving. Wij denken graag met u mee in het vinden van creatieve oplossingen voor al uw drukwerk!.

Immers: Uw bedrukte textiel is ons visitekaartje!

bottom of page