top of page

Onze 3 kernwaarden

Onze expertise is tot stand gekomen door jarenlange, intensieve samenwerking met verschillende marktleidende textielproducenten in Europa. Met daarnaast onze eigen ontwerpstudio en productie-faciliteiten leidt dat tot optimale betrouwbaarheid in service en kwaliteit tegen een vriendelijke prijs!

PERSOONLIJKE
SERVICE

BETROUWBARE
KWALITEIT

VRIENDELIJKE
PRIJS

Persoonlijke service

Bij IBS helpen we u graag verder. Vanaf het eerste contact tot de levering van uw order, heeft uw opdracht onze volledige aandacht. Wij controleren uw bestanden, voorzien u van een drukvoorbeeld en indien gewenst helpen we u bij het ontwerp. We kunnen u adviseren bij uw transferkeuze, houden rekening met uw doelgroep en begeleiden u waar nodig bij het bedrukken van het textiel.

Onze toegewijde medewerkers hebben in de afgelopen jaren, ruime ervaring opgebouwd in de textielbranche.

Zij bieden u ten alle tijden de optimale ondersteuning voor uw opdracht en zijn altijd bereid hun jarenlange expertise met u te delen. Of het nu gaat om technische aspecten, drukvoorschriften of vormgeving. IBS denkt graag met u mee in het vinden van creatieve oplossingen voor uw product of doelgroep.

Immers: Uw bedrukte textiel is ons visitekaartje!.

Hieronder vindt u een duidelijke uitleg m.b.t. onze werkwijze, aanleverspecificaties en productwijzer

 

Komt u er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. We zitten voor u klaar!

IBS Drukvoorschriften textieltransfers

Heldere uitleg!

Van textielkeuze

tot wasvoorschrift!

IBS Graphics Aanleverspecificatie textieltransfers

Begrijpelijke taal!

Van bitmaps

tot Pantone!

IBS Graphics Werkwijze

Duidelijk stappenplan!

Van aanvraag

tot eindproduct!

Betrouwbare kwaliteit

Het werken met textieltransfers begon als een bijproduct in de jaren 80, door de huidige eigenaren die actief waren in buttons en aanverwante machines. Buttons waren echt een fashion-item in die tijd.

Sinds de officiële oprichting in 1993 als International Badge Service (IBS) zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professionele textieltransfer groothandel.


Van origineel, ambachtelijk handwerk en eenvoudige, robuuste producten ontwikkelde het bedrijf een serie van vernieuwende, verbeterde en zelfs compleet nieuwe producten en machines.

Door te blijven luisteren, kunnen we inspelen op de behoefte van de klant ter verbeteringen van onze producten. Uiteraard worden deze verbeteringen uitgebreid en in samenwerking getest en gewassen, om onze kwaliteit te blijven waarborgen.

Ontwikkelingen

Onze milieuvriendelijke EcoTrans transfer heeft zich kunnen door ontwikkelen tot een top product wat al jaren wordt gebruikt door Nederlandse professionele voetbalclubs en onze FlexiPlus heeft vervangen. Geregeld ziet u ons mooie product wellicht op tv verschijnen. Trotser kunnen we niet zijn!

Onze specialistische Silicone transfer zit sinds 2019 in het assortiment. Deze transfer hebben we uitwerken tot een uiterst sterk, soepel en dekkend product! Uit onze was-testen is gebleken dat de transfers, ook bij hogere temperaturen, sterker en duurzamer zijn dan vrijwel alle andere transfers!

Onze krachtige Industry transfer is in 2021 toegevoegd aan onze collectie. Deze ijzersterke transfer is uitermate geschikt voor bedrijfskleding. Haarscherp en gebruiksvriendelijk als onze EcoTrans, zit deze transfer strak en zacht glimmend op uw textiel en is tot wel 90 graden wasbaar!

In 2023 hebben we 2-Tone toegevoegd als speciale inkt voor onze EcoTrans transfers.

Deze metallic inkt heeft een mooie metallic glans in 2 kleuren voor als het echt speciaal mag zijn.

Onze Reflectie zeefdruk transfers zijn het laatste nieuwe product; voor als uw textiel ècht mag opvallen; ook in het donker!

Door het gebruik van ambachtelijk zeefdruk techniek kunt u alle mogelijke kleuren bestellen. Deze Reflectie transfers hebben een reflectie helderheid van 100 cd.lux en zijn daarmee uitermate geschikt voor sportkleding en 'fashion items'.

Voor werk-, en veiligheidskleding hebben wij nog steeds onze Plotter Transfer in zilverreflectie in het assortiment, voorzien van EN 471 normering en heeft een reflectie helderheid van 500 cd.lux,

Uiteraard zitten we niet stil bij IBS en wordt er achter de schermen altijd gewerkt aan vernieuwing en verbetering van het assortiment. We hopen u in de toekomst regelmatig te informeren van wederom een kwalitatieve, nieuwe aanwinst in ons assortiment!

Vriendelijke prijs

U staat als klant altijd op nummer 1 bij IBS! We zijn een klein bedrijf met een gericht en betrouwbaar assortiment. Hierdoor kunnen we snel schakelen, de prijzen laag houden en daarmee groots presteren! Dat weten onze trouwe klanten ook we hopen ook u binnenkort als nieuwe klant te verwelkomen!

 

Gevestigd in Mijdrecht

Ons bedrijf is gevestigd in Mijdrecht. Deze plaats is goed bereikbaar en ligt binnen een half uur van Schiphol, Utrecht en Amsterdam en heeft een goed ondernemersklimaat met een sterke traditie. Er zijn veel bedrijven die elkaar onderling versterken. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met enkele textielleveranciers in de Ronde Venen en vlak daarbuiten.

Twee vliegen in één klap zogezegd, als het gaat om sportkleding, bedrijfskleding en promotieartikelen.

Met parkeerterrein voor de deur, heetten we u dan ook graag van harte welkom op onze locatie!

Persoonlijk service
Betrouwbare kwaliteit
Vriendlijke Prijs

SNELLE LEVERING

CREATIEVE ONTWERPSTUDIO

AFGESTEMD MAATWERK

bottom of page