top of page

 Combineren logo’s mogelijk

Voordelige staffelkorting

Meerdere kleuren, ook PMS

Kleding laten bedrukken

Hoogwaardige transfers voor uw textiel!

Wanneer u overweegt om kleding te laten bedrukken, zijn zeefdruktransfers een uitstekende optie om gemakkelijk en snel uw kleding te personaliseren en een professionele uitstraling te bereiken. Deze keuze zorgt voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige bedrukkingen. Bij IBS Graphics kunt u prints laten maken om uw kleding en textiel mee te bedrukken. Hierbij kunt u kiezen uit een uitgebreid scala aan mogelijkheden in kleur en ontwerp. Op welk kledingstuk u, uw dessin ook wilt plaatsen, wij bieden het juiste product en/of advies voor uw textiel.

Heeft u vragen over onze producten?

Kleding rondje.JPG

Kleding laten bedrukken met transfers op maat

Textiel dragen met uw eigen ontwerp is een effectieve manier om op te vallen in de massa en een blijvende indruk achter te laten. Textiel en kleding laten bedrukken met speciaal ontworpen textieltransfers stelt u in staat om elke garderobe te personaliseren. De opdrukken die we voor u maken, zijn bestand tegen veelvuldig wassen en intensief gebruik. Door uw kleding te laten bedrukken met onze prints, voorziet u het textiel van een unieke opdruk in hoogwaardige kwaliteit. Vooral in hoge oplage is onze staffelkorting zeer aantrekkelijk geprijsd. Laat bijvoorbeeld uw sportkleding bedrukken met uw persoonlijke clublogo voor meer éénheid binnen uw team. Of voorzie werkkleding van uw eigen bedrijfslogo voor meer merk herkenbaarheid.

Heeft u geen eigen textiel?

Zit u zelf niet in de textielbranche en wilt u ook graag kleding laten bedrukken met onze producten? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij brengen u graag in contact met één van onze leveranciers van bedrijfskleding, sportkleding en/of promotionele textiel. Vaak kunt u alle mogelijkheden ontdekken via hun websites, uitgebreide catalogus of zelfs in een showroom.

Ontdek uw mogelijkheden voor textielopdrukken

Wilt u gebruik maken van onze oplossingen om uw textiel te laten bedrukken? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe u uw bedrijfsidentiteit kunt versterken, uw sportvereniging meer éénheid laat uitstralen of uw evenement een extra dimensie kunt geven door kleding te laten bedrukken. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het personaliseren van uw kleding naar wens. Als u onze producten wilt zien en uitproberen voordat u een aankoop doet, kunt u ook een samplebox aanvragen.

Contact over textieltransfers

Neem gerust contact op

Welke vraag u ook heeft,

ons team zit voor u klaar!

IBS Graphics sample-box

Bestel snel een sample-box

Onze toppers handig bij elkaar.

Gratis voor de groothandel!

IBS Graphics offerte aanvragen

Vraag direct uw offerte aan

Met een paar simpele vragen,
direct een passende offerte!

bottom of page