top of page

Combineren logo’s mogelijk

Voordelige staffelkorting

Meerdere kleuren, ook PMS

Werkkleding laten bedrukken

Sterke textieltransfers voor uw werkkleding!

Werkkleding laten bedrukken met de hoogwaardige transfers van IBS Graphics is een effectieve manier om uw bedrijf zichtbaar te maken. Uw unieke logo op uw werkkleding laten drukken zorgt daarnaast voor een herkenbare en professionele uitstraling van uw personeel. Dit draagt ook bij aan de teamgeest en de marketing van uw merk.

Heeft u vragen over onze producten?

Werkkleding rondje.JPG

Eenvoudig en snel werkkleding laten bedrukken

Onze textieltransfers kunt u eenvoudig en snel met behulp van een hittepers op uw werkkleding zetten. Door een transparante folie drager kunt u gemakkelijk uw bedrukking positioneren op het door u gekozen kledingstuk. Uw bedrijfslogo vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfskleding en verdient daarom alle aandacht. Met onze oplossingen verzekert u zich van een duurzame kwaliteit, die ook na veelvuldig wassen strak en helder op uw kleding blijft zitten. Ook voor industriële werkkleding die vaak aan intensieve gebruiksomstandigheden wordt blootgesteld hebben wij een passende textieltransfer die zelfs meerdere wasbeurten aan kan van 90°C! Wij bieden diverse producten om uw werkkleding te laten bedrukken, passend bij de gekozen ondergrondkleur, het materiaal of de functie van uw textiel.

Extra aantrekkelijke bedrukking

Naast onze standaard producten kunnen wij uw transfers ook produceren met speciale effecten aan onze inkten voor als u net iets meer wil opvallen of u wilt onderscheiden van de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan een luxe metallic als zilver of goud, knallende fluor die oplicht bij blacklight, glow-in-the-dark of gekleurde reflectie voor extra zichtbaarheid. Voor werkkleding die aan gestelde veiligheidseisen moeten voldoen hebben wij ook Plotter transfers in zilverreflectie. Deze voldoen aan de EAN 471-norm en hebben een reflectiehelderheid van 500 cd.lux.

Schakel ons in voor uw bedrukking op werkkleding

Als u meer informatie wenst over het bedrukken van uw werkkleding, neemt u contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden, levertijden of specifieke wensen voor uw eigen ontwerp om uw bedrijfskleding mee te bedrukken. Of vraag direct een offerte aan voor duurzame logo’s op uw werkkleding. Om enkele voorbeelden van onze zeefdruktransfers te ontvangen, kunt u ook onze handige samplebox aanvragen.

Contact over textieltransfers

Neem gerust contact op

Welke vraag u ook heeft,

ons team zit voor u klaar!

IBS Graphics sample-box

Bestel snel een sample-box

Onze toppers handig bij elkaar.

Gratis voor de groothandel!

IBS Graphics offerte aanvragen

Vraag direct uw offerte aan

Met een paar simpele vragen,
direct een passende offerte!

bottom of page