top of page

Combineren logo’s mogelijk

Voordelige staffelkorting

Meerdere kleuren, ook PMS

Bedrijfslogo op kleding

Duurzame zeefdruktransfers voor uw bedrijfskleding!

Een bedrijfslogo op uw kleding is een effectieve manier om uw merkidentiteit te versterken. Herkenbare bedrijfskleding garandeert niet alleen een representatieve uitstraling, maar zorgt ook voor een significante eenheid van uw bedrijfsimago. Het bedrukken van uw kleding door middel van onze textielprints is een ideale keuze voor uw complete bedrijfsgarderobe. Met één textielprint van IBS Graphics kunt u namelijk verschillende soorten kledingstukken bedrukken, zoals een shirt, warm vest en een bijpassende broek. U kunt zelfs denken aan het bedrukken van promotionele kleding met uw bedrijfslogo voor beurzen en evenementen. Wij bieden u graag de juiste oplossing voor uw kleding.

Heeft u vragen over onze producten?

Bedrijfslogo rondje.JPG

Waarom uw bedrijfslogo op kleding drukken met transfers?

Met onze textieltransfers kunt u gemakkelijk en snel uw bedrijfslogo op kleding drukken Door de transparante folie drager kunt u uw logo simpel positioneren op uw gekozen textiel. Onze textielprints verzekeren een heldere, slijtvaste weergave van uw logo, ook voor complexe ontwerpen met bijvoorbeeld hele fijne lijnen of meerdere kleuren. Onze textielprints zijn mooi dun, flexibel, haarscherp, helder en duurzaam. Ook kunt u onze transfers op voorraad houden, waardoor u in hogere oplage kunt bestellen en gebruik kunt maken van onze voordelige staffelkorting zonder dat u meteen hoge kosten maakt voor uw textiel Wij garanderen een goede werking en hechting tot 3 jaar na productie! Of het nu gaat om industriële bedrijfskleding, promotionele evenementenkleding of gesponsorde sportkleding, van hittebestendige katoen tot softshell materiaal, wij hebben voor u de juiste oplossing!

Vraag een offerte aan om uw logo op kleding te drukken

Bij ons profiteert u van een persoonlijke service, betrouwbare kwaliteit tegen een vriendelijke prijs voor textielprints om uw bedrijfslogo op kleding te drukken. Vraag nu gemakkelijk en snel een offerte aan. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de beste producten voor het bedrukken van werkkleding, op maat. Ons streven is uw verwachtingen te overtreffen met het resultaat. Als u zelf de kwaliteit en het gemak van onze textielprints wilt ervaren, kunt u ook een samplebox aanvragen met diverse testtransfers.

Geen textielleverancier en toch uw bedrijfslogo op kleding?

Heeft u zelf geen textiel, maar wilt u wel uw bedrijfslogo op kleding drukken? Dan kunt u ook bij ons terecht. Graag verwijzen wij u door naar samenwerkende leveranciers van bedrijfskleding, sportkleding en promotionele textiel. Hier heeft u de keuze uit vele mogelijkheden. Bekijk hun websites, catalogi of ga zelfs langs bij een showroom om de opties te ontdekken.

Contact over textieltransfers

Neem gerust contact op

Welke vraag u ook heeft,

ons team zit voor u klaar!

IBS Graphics sample-box

Bestel snel een sample-box

Onze toppers handig bij elkaar.

Gratis voor de groothandel!

IBS Graphics offerte aanvragen

Vraag direct uw offerte aan

Met een paar simpele vragen,
direct een passende offerte!

bottom of page