top of page

Rugnummers drukken

Standaard op voorraad en als set leverbaar

Professionele sportverenigingen, amateurverenigingen of scholen helpen wij graag aan individuele rugnummers om op hun teamkleding te drukken. Of dit nu voetbal, hockey, volleybal, handbal, korfbal of een andere teamsport betreft, IBS Graphics voorziet u van de juiste rugnummers voor uw textiel. Naast rugnummers kunnen we textielprints leveren met uw teamnaam, clublogo, naamblokken en vermelding van sponsoren voor een compleet sporttenue!

Heeft u vragen over onze producten?

Swiss rugnummer textieltransfer

Waarom onze rugnummers op uw teamkleding

Met onze textieltransfers is het eenvoudig om rugnummers op uw sportkleding te drukken. De kenmerken van onze bedrukkingen zijn:

  • Heldere, zeer scherpe en gedetailleerde opdruk.

  • Flexibele & sterke transfer op een transparante foliedrager.

  • Zeer hoge dekkracht op alle kleuren.

  • Standaard voorzien van een anti-bleed backer.

  • Eenvoudig aan te brengen op katoen, polyester, lycra en grove nylon.

  • Meerdere kleuren en PMS mogelijk.

  • 100% ECO inkt.

  • Wasbaar tot 60 graden.

  • Levertijd en minimale afname afhankelijk van ontwerp.

Ons standaard aanbod

Swiss-style rugnummers leveren wij uit voorraad in zwart en wit. Deze nummers zijn op 5, 10 of 23 cm hoogte te bestellen. Onze rugnummers zijn standaard voorzien van onze anti-bleed backer. Een anti-bleed backer is een extra grijze laag, die achter het rugnummer wordt aangebracht en het nummer tijdens het drukken beschermt tegen doorbloeden van de kleurpigmenten uit het textiel. Dat is ideaal voor op sportshirts die hierop veelal een verhoogd risico hebben! Door uit voorraad te leveren, kunnen we vaak dezelfde dag nog verzenden!

Ontwerp op maat

Heeft u liever uw eigen ontwerp voor een rugnummer? Dat kan uiteraard ook! Andere lettertypes, kleuren en afmetingen leveren wij op aanvraag. Ook kunt u iets door ons laten ontwerpen. De creatieve medewerkers van onze ontwerpstudio bespreken graag de verschillende opties voor rugnummers die u kunt laten drukken. Door onze trouwe klantenkring in betaald voetbal, zijn wij ook bekend met UEFA-reglementen waaraan officiële wedstrijdnummers en naamblokken moeten voldoen.

Bespreek de mogelijkheden voor uw sporttenue met ons

Of u nu een rugnummer op maat of uit ons standaard aanbod wilt bestellen om te drukken, wij helpen u graag. Zo voorziet u uw team van professioneel bedrukte sportkleding met een ontwerp op maat wat bestand is tegen vele wasbeurten. Vraag online eenvoudig uw offerte aan of neem contact met ons op om meer te weten te komen over uw oplossing naar wens. Wij horen graag van u!

bottom of page